Bouw- en Montageservice Hogendoorn BV

Wat doen wij?

Hieronder treft u een overzicht van onze werkzaamheden.

Uiteraard zijn wij in ons streven naar het zijn van een goede en betrouwbare bouwpartner graag bereid om te kijken naar uw wensen en ideëen. En onze mogelijkheid om deze samen met u te realiseren.


Vrijblijvende offerte?

Voor informatie op maat kunt u contact opnemen met ons op nummer 0343-410149 of per mail naar info@bouwenmethogendoorn.nl.

Projecten

Bezoek de pagina projecten voor voorbeelden van ons werkterrein.

Agrarische bouw

Hogendoorn b.v. is gespecialiseerd in het bouwen van stallen voor de veehouderij sector. Wij bouwen o.a. ligboxenstallen, varkensstallen, kippenschuren, en machineloodsen. Een goede stal past bij het totale bedrijf, dus de ondernemer én zijn vee. Arbeidsefficiëntie en duurzaamheid worden in de bouw verenigd met dierwelzijn. In samenwerking met andere betrokken partijen als stal-inrichters, bouwen wij een stal die bij u als ondernemer past.

Wij denken verder als alleen het storten van een vloer. Waar komen bijvoorbeeld de mixergaten? En als u in de toekomst nog
verder wilt uitbreiden is dat dan mogelijk met de stal zoals we hem nu neer gaan zetten?

Daken en kelders

Hogendoorn b.v. is zelf dealer van SVK golfplaten maar uiteraard zijn er ook andere dakbedekkingen mogelijk.
Wij maken gebruik van eigen modern transport en materieel en ons team is in staat om vakkundig en snel het dak van uw oude stal te vervangen,
of het dak op een nieuwe stal te leggen. Ook storten wij kelders voor zowel particuliere, industriële als agrarische hallen. Ook dit alles met modern materieel en een vakkundig en enthousiast team.

Montageservice

Het plaatsen van spanten op diverse bouwplaatsen behoort ook tot onze activiteiten. De staalconstructie is het geraamte van uw staal en hierdoor ook de ruggengraat van het bouwwerk. Het is dan ook belangrijk dat deze goed neergezet wordt, met onze verreikers en hoogwerkers zorgen wij voor het vakkundig, degelijk en nauwkeurig plaatsen van de spanten.

Beton storten

Naast de spanten en het dak is er natuurlijk nog een belangrijke poot van uw stal, namelijk de vloeren van kelder en stal. Vloeren storten is een precisie werk en zeker niet zo makkelijk als het soms wordt voorgedaan. Afhankelijk van weersomstandigheden maar ook van de inzet van de storters. Het vlinderen moet op het juiste moment gebeuren, en dit kan best midden in de nacht zijn. Voor ons is het een uitdaging om precies op het juiste moment de vloer in de perfecte staat te krijgen en wij passen onze werkzaamheden aan aan de vraag van de vloer. We werken uitsluitend met hoogstaande betonkwaliteiten en zorgen dat de vloer aan de gevraagde eisen van draagkracht, hardheid en ruwheid voldoet.

Leverancier van bouwmaterialen

Naast onze Bouw & Montage service hebben wij ook een Handelsonderneming. Door de jaren heen hebben wij onze kennis erg uitgebreid op het vlak van de verschillende soorten bouwmaterialen. Hierdoor zijn wij deze ook gaan verkopen, om u zo nog meer van dienst te kunnen zijn. Doordat wij zo dicht op het materiaal zitten hebben wij korte levertijden en scherpe prijzen. Wij leveren onder andere roosters, golfplaten, houtmaterialen, prefabwanden en sandwichplaten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor bevestigingsmaterialen, zoals schroeven, moeren en slotbouten. Zie voor meer informatie onze website van de Handelsonderneming.